Hybride bouwen

Elke bouwmethode heeft zijn specifieke voordelen en toepassingsgebieden. Dat is voor prefab bouwtechnieken niet anders. Om veeleisende bouwprojecten naar het allerhoogste niveau te tillen, is het echter mogelijk om meerdere technieken met elkaar te combineren. Zo kiest u in een gesloten bebouwing bijvoorbeeld voor een structuur in staalframebouw en een gevel in betonnen prefabelementen, of laat u de bovenste verdiepingen van een betonnen bouwwerk in lichter CLT uitvoeren. Doordacht hybride bouwen zorgt er zo voor dat uw project nog duurzamer en efficiënter gerealiseerd wordt.

Durabel is één van de enige aannemers in België die traditionele bouwtechnieken combineert met (prefab) hout en beton en op die manier erin slaagt ze met elkaar te verenigen. Praktisch, persoonlijk en volledig op maat van je wensen. 

Welkom bij Durabel bouwen, koploper in ecologisch verantwoord bouwen.

Een optimaal E-peil, een minimum aan tocht en warmteverlies, de recuperatie van waardevolle bouwmaterialen, … Bewust bouwen, start met het vinden van de juiste, energiezuinige bouwmethode. Durabel combineert ultiem wooncomfort met duurzame materialen. Zo blijven we niet alleen dicht bij jouw bouwstijl, maar bieden we ook een gefundeerd antwoord op de Europese BEN-normen, die stelt dat nieuwe woningen vanaf 2021 bijna-energieneutraal dienen te zijn.

Hybride bouwen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x