Bouwen Herent

Verbouwen in Herent doe je met Koncrete!


Bouwprojecten concretiseren, coördineren en controleren

Zorgeloos verbouwen of renoveren? Droom je van een unieke woning met het comfort van een sleutel-op-de-deur? Ambitieuze verbouwingsplannen, maar geen idee hoe je eraan begint?

Koncrete uit Herent garandeert je een zorgeloos verloop van je verbouwing. Bouwcoördinator en projectmanager Jo staat in voor praktisch advies, stipte werfbezoeken en een intensieve opvolging van je verbouwing. Punctueel én planningsgericht, want wij houden je bouwplannen steeds binnen de contouren van je wensen, timing en budget. 

Verbouwen zorgt vaak voor een pittige planning en tal van administratieve vraagstukken: een goede aannemer selecteren, strakke deadlines inbouwen, de bouwwerf nauwgezet opvolgen, … De materie is complex en het takenpakket is uitgebreid. Een berekende bouwcoördinator op de werf is dan geen overbodige luxe. Koncrete brengt de theorie in de praktijk en zorgt dat de bouwfases chronologisch, kwaliteitsvol en tijdig uitgevoerd worden. Meer controle, minder kopzorgen. Precies op maat van je drukke werk- en gezinsleven!

Je droomproject samen realiseren? Koncrete is benieuwd naar hoe jij het ziet. Maak een vrijblijvende afspraak, schuif met ons aan tafel en laat je bouwplannen werkelijkheid worden. 


Bouwen of verbouwen? Ontdek de 5 funcamenten van Koncrete.

  1. Snel en efficiënt: Verbouwen op een slimme, doordachte manier? Wij luisteren aandachtig naar je woonwensen en adviseren je van start tot stop.
  2. Binnen uw budget: Van de selectie van je architect & aannemer, over de meetstaat, tot de concrete uitvoering v.d werken: wij bewaken het kostenplaatje tot in de puntjes
  3. Flexibiliteit troef: Renoveren of sleutel-op-de-deur-bouwen? Koncrete begeleidt je project en levert een persoonlijke aanpak tegen een correcte prijs.
  4. Kwaliteit gegarandeerd: Nieuwbouw of renovatie waar je nog jaren plezier van hebt? Elk bouwproject is 100% maatwerk. Wij matchen de beste kwaliteit met vooropgesteld budget
  5. Werfopvolging en problemsolving: Geen tijd of talent voor de dagelijkse opvolging van je bouw- of renovatieproject? Koncrete houdt de vinger aan de pols en schakelt bij waar nodig.


Verbouwen in Herent met Koncrete


Verbouwen als particulieren in regio Herent

Een verbouwing gaat niet over één nacht ijs. Een goede aannemer vinden, de juiste materialen selecteren, de werf vanop de eerste rij opvolgen, … Niet eenvoudig om je bouwplannen te combineren met een drukke job en een bruisend gezinsleven! Vermijd stress en overvolle agenda’s en vertrouw je verbouwingsproject toe aan bouwcoördinator Koncrete, koploper in organisatie, planning en budgetbeheer.

Wie wil verbouwen, bereidt zich best grondig voor. Is de timing haalbaar? Welke architect of aannemer sluit het best aan bij je bouw-DNA? Wat is de volgorde van de uit te voeren werken? Projectmanager Jo luistert, stelt je prioriteiten scherp en rolt een waterdichte planning uit. Samen selecteren we de juiste bouwpartners, creëren we een haarfijn werfschema en stellen we duidelijke deadlines. Resultaat? Een vlot bouwtraject, sterk uitgedacht en strak op schema.

Je verbouwingsplannen laten managen van A tot Z? 

Reken op Koncrete!


Verbouwen als bedrijven in regio Herent

Een complex bouwproject op poten zetten? Een industrieel pand, kantoorgebouw, wooncomplex of winkelruimte laten renoveren en op zoek naar een betrouwbare bouwcoördinator? Welkom bij Koncrete. Wij zetten met plezier en precisie de schouders onder jouw professioneel vastgoedproject.

Een groots verbouwingsproject vraagt om vele handen uit de mouwen. Werfleiders, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, … Samen met het toenemend aantal bouwpartijen, groeien bij de bouwheer vaak vragen en frustraties. Kunnen we tijdig opleveren? Zitten alle partijen op één lijn? Projectmanager Jo analyseert, organiseert en coördineert de bouwwerken tot in het kleinste detail.

Een industriële, residentiële of commerciële verbouwing stipt laten opvolgen? Berekende bouwcoördinator Koncrete vormt de oren en ogen van projectontwikkelaars, franchisenemers of investeerders, rond de onderhandelingstafel én op de bouwwerf. Door je verbouwing intensief op te volgen, houden we je project stevig op de rails en boeken we tastbare bouwresultaten volgens planning. De overeengekomen opleverdatum van de verbouwing? Die staat bij Koncrete met stip op één. 

Een bouwcoördinator voor je professioneel vastgoedproject? 

Schakel Koncrete in!


Plannen, budgetteren en beheren: met Koncrete vaart jouw bouwproject de juiste koers, van eerste steen tot definitieve oplevering.


Verbouwen met Koncrete, jouw bouwcoördinator in Herent


Koncrete, dé bouwcoördinator in Herent

Bouwen of verbouwen: voor veel mensen een stresserende onderneming, maar voor bouwcoördinator en projectmanager Jo een oprechte passie. De juiste mensen aansturen, bouwfases soepel en stipt laten overvloeien, de balans bewaken tussen werfleiders, aannemers en projectontwikkelaars, … Onder de noemer Koncrete stemt Jo alle bouwtaken vlot op elkaar af. Beredeneerd, bouwtechnisch onderlegd en altijd met de belangen van de bouwheer voorop. 

“Tijdrovende werfbezoeken, aannemers die het laten afweten, onrealistische deadlines, … Iedereen kent wel iemand bij wie het bouwen of verbouwen uitdraaide op een horrorverhaal. Koncrete faciliteert je bouwproces en volgt je planning, budgettering en bouwwerf in Herent onberispelijk op.”

Een vastgoedproject is meer dan alleen een hoop bakstenen, het is het fundament van een nieuwe toekomst. Jouw verhaal? Ons uitgangspunt. Een nieuwe start, een warme thuis voor je gezin, een professioneel kantoor, een grootse winkelruimte, … Samen brengen we je ideeën in kaart en vertalen we ze in een haalbaar, praktisch bouwschema.

“Verbouwen is een technische materie en vraagt om de juiste expert op de juiste plaats. Je aannemersselectie, werfopvolging en oplevering vlot en correct laten verlopen? Een bouwcoördinator neemt de stress van je schouders en zet je bouwtraject stevig op de sporen.”

Een projectmanager om je verbouwing in Herent vlot en correct te laten verlopen? {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x